| solvinity logo

Het Event

This is SecureIT

Nederland polderland: de dreiging van het water hebben wij weten te beteugelen met dijken, duinen en sluizen. Zo laten wij het water vóór ons werken. De samenwerking tussen verschillende partijen in het tot stand komen van die beveiliging is een modelvoorbeeld voor hoe overheid, burgers en dienstverleners kunnen zorgdragen voor een veilige maatschappij. De dijkbewaking wordt digitaal, want ook digitale veiligheid is een belangrijk topic bij centrale en lokale overheidsinstellingen. Gemeenten sluiten net als waterschappen samenwerkingsverbanden. Deze shared service centra regelen het digitale verkeer en de beveiliging daarvan.

Tijdens dit evenement voor bestuurders en IT-verantwoordelijken van gemeenten en gelieerde overheidsinstellingen gaan wij de discussie aan en stellen wij de vragen: Digitale dijkbewaking: kan de overheid zorgen voor veiligheid en betrouwbaarheid van data? Samendoen en samenwerken, maar hoe?

Verdieping

Als IT verantwoordelijke binnen de publieke sector is het natuurlijk niet de vraag of je gaat investeren in IT Security, maar wanneer en waarin precies. Als je je bezig houdt met dit soort vraagstukken, dan mag je deze artikelen en cases niet missen.

Sprekers

 • Andrea Krush

  Chief Information Security Officer bij SSC Equalit, Gemeente Oosterhout

  Tijdens This is SecureIT spreekt Andrea over het onderwerp 'Samenwerking in security: hoe wordt in samenwerkingsverband beveiliging in digitale communities tot stand gebracht?'

 • Michiel de van der Schueren

  Directeur bij Weolcan

  In 2001 startte Michiel de van der Schueren zijn eerste onderneming – Apcare BV, een Managed Hosting Provider met een focus op wat toen nog de ASP markt heette. In 2015 richtte ij Weolcan op, Cloud consultants die klanten helpen bij de transitie naar een Digital Enterprise. Met 15 jaar Cloud ervaring heeft Michiel een strategische visie ontwikkeld op de Cloud en kent hij de mogelijkheden die de Cloud biedt om innovatie te versnellen en waarde te creëren voor de business.

 • Jos Schimmel

  Sales Director bij SecureLink

Programma

15.30 uur

Ontvangst

16.40 uur

Samenwerking in Security - Beveiliging van digitale communities

Andrea Krush, SSC Equalit, Gemeente Oosterhout

17.20 uur

Praktijkvoorbeeld: beveiliging van digitaal verkeer bij de overheid

Mark Jenster, Solvinity en Jos Schimmel, SecureLink

17.35 uur

Buffet & Ronde tafel discussie

Michiel de van der Schueren, Weolcan

19.00 uur

Afsluiting

Locatie

Adres:Kasteel Hooge Vuursche - Hilversumsestraatweg 14, 3744 KC Baarn

Initiatiefnemers

Solvinity

Meld je aan

Je kunt je niet meer aanmelden voor dit event. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van toekomstige events.

Je geeft ons toestemming om je nieuwsbrieven te sturen en je te informeren over IT Experiences. Meer informatie vind je terug in onze privacyverklaring.