| solvinity logo

Het Event

Ontdek het beste van twee werelden op de Hybrid Cloud Experience!

Als IT-manager ben je niet van gisteren. Je bent goed geïnformeerd op het gebied van Cloud Hosting, maar het is een uitdaging om je infrastructuur stabiel en beheersbaar te houden en tegelijkertijd flexibel en servicegericht te maken. Wij weten als geen ander in welk spanningsveld IT managers opereren, dankzij onze jarenlange ervaring met grootschalige hostingprojecten.

Sprekers

 • Jeroen van der Meer

  Werkzaam bij Solvinity

  Jeroen van der Meer is verantwoordelijk voor de groeistrategie en technologische roadmap van Solvinity. Hij heeft een lange carrière doorlopen bij IBM op het gebied van design van complexe datacenter infrastructuren, automated operations en internationale outsourcing deals. Jeroen heeft als CTO sinds 2008 de fundamenten gelegd voor uiterst succesvolle cloud services met de nadruk op “rock solid & certified solutions” in een wereld waar informatiebeveiliging steeds belangrijker wordt.

 • Erik Jan van Vuuren

  Werkzaam bij Microsoft

  Erik Jan is verantwoordelijk voor Microsoft’s Windows Azure public cloud services in Nederland. Erik Jan is sinds 2000 actief in de Cloud Services markt en is ervan overtuigd dat cloud commodity services een belangrijke enabler zijn voor innovatie. Met een master degree in Business Administration van the Rotterdam School of Management en verschillende management posities in IT, hosting and datacenter operations is hij inmiddels sinds 2013 verantwoordelijk voor business development van Microsoft Azure bij Microsoft Nederland.

 • Michiel de van der Schueren

  Werkzaam bij Weolcan

  In 2001 startte Michiel de van der Schueren zijn eerste bedrijf Apcare BV, een Managed Hosting Provider met een focus op wat toen nog de ASP markt heette. In 2015 startte hij zijn nieuwe bedrijf Weolcan, Cloud consultants die klanten helpen bij de transitie naar een Digital Enterprise. Met 15 jaar Cloud ervaring heeft Michiel een strategische visie ontwikkelt op de Cloud en kent hij de mogelijkheden die de Cloud biedt om innovatie te versnellen en waarde te creëren voor de business.

 • Wessel Gans

  Werkzaam bij NetApp

  Wessel Gans is part of the Northern EMEA Strategy & Execution Office at NetApp. In this role his main tasks include internal and external communication regarding NetApp solutions with technology alliances Cisco and Microsoft as well as the translation of technology into business benefits. Wessel has been with NetApp since April 2006 mainly in consulting roles and is now focusing on alliances. Before joining NetApp, Wessel spent over 6 years at Siemens Business Services in a variety of positions in systems engineering. Wessel speaks regularly at industry events.

Programma

16:00

Opening en welkom Interxion

Door Michael van den Assem van Interxion.

16:05

Visie op cloud, trends, technologie e.d.

Erik Jan van Vuuren van Microsoft deelt zijn expertise.

16:30

Ervaringen met Hybrid Cloud in de praktijk

Jeroen van der Meer van Solvinity deelt zijn expertise.

17:00

Discussie

Michiel de van der Schueren van Weolcan begeleidt de discussie.

18:00

Afsluiting NetApp met aansluitend borrel en buffet

Door Wessel Gans van NetApp.

Locatie

Adres:Straatweg 25, 3621 BG Breukelen

Initiatiefnemers

Meld je aan

Dit event heeft al plaatsgevonden. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle toekomstige events.

Je geeft ons toestemming om je nieuwsbrieven te sturen en je te informeren over IT Experiences. Meer informatie vind je terug in onze privacyverklaring.