| solvinity logo

This is Cloud Control

Het event

Hoe mooi de belofte van de cloud ook is, de overstap naar het beloofde land blijkt in de realiteit ingewikkelder dan veelal wordt voorgespiegeld. Toch zijn IT-experts het erover eens: Cloud Computing is onontkoombaar. Maar wat als je nog niet zo ver bent, hoe pak je een dergelijk project dan aan? Start je met een private cloud? Of kies je voor een hybride constructie, waarin je zorgvuldig plot welke componenten je tegen de borst wilt houden en welke je naar de public cloud migreert?

Neem de regie over de toekomst van jouw IT!

Sprekers

 • Bas Demmink

  Technical Commercial Director bij Solvinity

  Meer dan 2 decennia begeleid hij klanten op hun reis naar de digitale wereld. In verschillende rollen als director, CTO en Futurist houdt hij zich bezig met de toekomst en een solide reis daar naartoe. “Verandering is blijvend, hoe je met deze verandering omgaat maakt het verschil.” Door zijn brede industrie kennis, maakt hij de vertaalslag van business vraagstukken naar IT-oplossingen. Als Technical Commercial Director bij Solvinity is Bas onder andere verantwoordelijk voor het ontwikkelen van nieuwe diensten.

 • Maarten Wiese

  Cloud Solution Architect bij Microsoft

  Al meer dan 15 jaar helpt Maarten organisaties bij het verbeteren van hun cloud strategie. In zijn rol als Cloud Solution Architect staat hij aan de basis van Microsoft Azure cloudoplossingen en is hij betrokken bij diverse implementatietrajecten bij enterprise klanten. Maarten kan je alles vertellen over de laatste ontwikkelingen en de voordelen van Azure voor jouw organisatie.

 • Klaas Heek

  Cloud Solution Architect bij Solvinity

  De 20 jaar ervaring in de ICT zet Klaas in om de vraag van de klant om te zetten in passende ICT oplossingen. Het is zijn missie om de brug tussen business en technologie te visualiseren, ontwerpen en succesvol te realiseren. Hij ondersteunt klanten bij het realiseren van hun ‘cloud, first’ strategie en is een trusted advisor op het gebied van digitale transformatie, secure hosting en werkplek oplossingen. Zijn ambitie is met de klant een digitale roadmap te onderhouden om met de inzet van expertise partijen te blijven innoveren.

Programma

14.45 uur

Ontvangst en 'boarding'

15.00 uur

Welkom en 'take-off'

Bas Demmink - Technical Commercial Director

15.15 uur

Cloud control: Voorbereiding en doelstellingen

Bas Demmink - Technical Commercial Director

15.45 uur

Azure cloud - innovatie & praktijk

Maarten Wiese - Cloud solution architect bij Microsoft

16.05 uur

Coffee break

Bas Demmink, Solvinity

16.15 uur

Cloud Transitie Workshop

Klaas Heek - Cloud Solution Architect

17.15 uur

'Landing' en Netwerkborrel

Locatie

This is Azure for business

Adres:Hogehilweg 3, 1101 CA, Amsterdam Zuidoost

Initiatiefnemers

Meld je aan

Dit event heeft al plaatsgevonden. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle toekomstige events.

Je geeft ons toestemming om je nieuwsbrieven te sturen en je te informeren over IT Experiences. Meer informatie vind je terug in onze privacyverklaring.