| solvinity logo

This is Azure - 'Het Azure event voor IT Directie'

Het event

De hamvraag voor veel bedrijven en hun IT verantwoordelijken is: hoe realiseer je meer omzet tegen lagere kosten? Daaronder ligt een diepere vraag: hoe kun je jouw business verder ontwikkelen – bestaande klanten houden en nieuwe klanten winnen? Om daarop antwoord te kunnen geven, wordt veel data verzameld, opgeslagen en geanalyseerd. Dat roept een nieuwe vraag op: Wat is de meest efficiënte en effectieve IT-omgeving die de onderneming daartoe in staat stelt?

In de IT Experience ‘This is Azure’ beantwoorden we vragen over Microsoft Azure, maar behandelen ook de keuzes die bedrijven moeten maken: Is er wel een business case? Wat kun je verplaatsen naar Azure? Wat houd je in de private cloud? Wanneer is het goedkoper en wanneer duurder om het naar Azure te brengen?

Verdieping

Welke Azure oplossingen zijn er? Hoe zijn de veiligheidsmethodieken ingericht? Hoe ziet een transitie naar de cloud er uit? Wat zijn de stappen, risico’s, beperkingen en afhankelijkheden? Op 12 oktober krijg je antwoord op al je vragen. Kun je niet wachten? Vind dan alvast een aantal antwoorden in deze verdiepingsdocumenten.

Sprekers

 • Bas Demmink

  Technical Commercial Director bij Solvinity

  Meer dan 2 decennia begeleid hij klanten op hun reis naar de digitale wereld. In verschillende rollen als director, CTO en Futurist houdt hij zich bezig met de toekomst en een solide reis daar naartoe. “Verandering is blijvend, hoe je met deze verandering omgaat maakt het verschil.” Door zijn brede industrie kennis, maakt hij de vertaalslag van business vraagstukken naar IT-oplossingen. Als Technical Commercial Director bij Solvinity is Bas onder andere verantwoordelijk voor het ontwikkelen van nieuwe diensten.

 • Klaas Heek

  Cloud Solution Architect bij Solvinity

  De 20 jaar ervaring in de ICT zet Klaas in om de vraag van de klant om te zetten in passende ICT oplossingen. Het is zijn missie om de brug tussen business en technologie te visualiseren, ontwerpen en succesvol te realiseren. Hij ondersteunt klanten bij het realiseren van hun ‘cloud, first’ strategie en is een trusted advisor op het gebied van digitale transformatie, secure hosting en werkplek oplossingen. Zijn ambitie is met de klant een digitale roadmap te onderhouden om met de inzet van expertise partijen te blijven innoveren.

 • Robin de Vries

  Manager Public Services bij Solvinity

  Met zijn jarenlange ervaring op gebied van Cloud platformen, security en werkplekoplossingen helpt en ondersteunt Robin bedrijven om de juiste keuzes te maken voor hun IT-oplossingen. De vertaling van begrip van een branche en inzichten in de meest dringende behoeften van een organisatie tot waardevolle IT-oplossingen vormen volgens Robin de sleutel tot succes voor alle betrokken partijen. Hij daagt partijen uit om de juiste volgende stap te maken.

Programma

14.45 uur

Ontvangst en 'boarding'

15.00 uur

Welkom en 'take off'

Robin de Vries - Manager Public Services

15.15 uur

Cloud control: Voorbereiding en doelstellingen

Bas Demmink - Technical Commercial Director

15.45 uur

Cloud transitie praktijk case

Robin de Vries - Manager Public Services

16.05 uur

Coffee break

16.15 uur

Cloud Transitie Workshop

Klaas Heek - Cloud Solution Architect

17.00 uur

'Landing' en Netwerkborrel

Locatie

Adres:Solvinity - Hogehilweg 3, 1101 CA, Amsterdam Zuidoost

Initiatiefnemer

Aanmelden

Aanmelden voor This is Azure is niet meer mogelijk. Meld je aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van IT Experiences events.

Je geeft ons toestemming om je nieuwsbrieven te sturen en je te informeren over IT Experiences. Meer informatie vind je terug in onze privacyverklaring.